Lukk

Behandlinger

svart

1. Filler behandling

LepperKinnbeinJawlineNese korreksjonFiller under øyeneRynke behandling.

svart

2. Botox behandling
Svette behandlingMigrene behandlingTanngnisingRynkebehandlingGummy smile.

svart

3. Acne behandling med Elettra laser

Elettra laser arbeider ved å overføre høyfrekvent vekselstrøm til huden gjennom en av glasselektrodene, for å øke respirasjonen av vev, noe som forbedrer lymfemetabolismen.En rensende handling takket være dens bakteriedrepende og antibakterielle egenskaper som eliminerer kvisebakterier.En mer balansert talgproduksjon og strammere, mindre synlige porer, fjerner kviser og  reduserer rødhet og irritasjon.Oppbrudd av døde hudceller og økt produksjon av elastin og kollagen, noe som resulterer i forbedret hudfornyelse samt foryngelse av hudvev og redusert utseende av rynker.Anti-inflammatorisk virkning og gjenoppretting av pH-verdi.

Acne behandling med Elettra laser
svart

4. Microneedling behandling!

Microneedling virker ved å skape små huller i huden for å stimulere produksjon av mer kollagen og elastin. Disse to betraktes som byggeblokkene i huden og fyller opp hullene raskt.Ikke-kirurgisk ansiktsforyngelsePasser til alle hudtyperForbedrer den generelle teksturen og tilstanden til huden dinIngen nedetid og minimalt med ubehagDen kan brukes for å behandle hele kroppen.Fjerner: rynker, hyperpigmentering, rosacea, store porer, arrdannelse, strekkmerker, fregner, kviser, kvise-arr.

svart

5. Tannbleking

Tre forskjellige led lys Tannblekingen er trygt, effektivt og rimelig med gode resultater . Metoden er også svært skånsom, uten bivirkninger eller lange perioder med ising i tennene.Tannbleking er en prosess som bleker misfarging av tannemaljen, og gjenoppretter tennenes naturlige farge. Vi tilbyr en metode som er rask, enkel og effektiv. De kan gjøre tennene dine 2-8 nyanser hvitere.Over tid blir porene i tennene tilstoppet med flekker. Flekkene forårsakes av rødvin, røyking, kaffe, te og hverdagslig bruk som får tennene til å se mørkere og gulere ut. Ingrediensene i tannblekingskremen kremen kombinert med lyset, begynner umiddelbart å fjerne misfargingen i porene ved å bryte opp de mørke elementene i flekkene, og gjøre tennene hvitere.

svart

6. Coolscolpting/coolslimming

CoolSculpting er en ledende ikke invalid fettreduksjonsbehandling. Det er en nyskapende måte å konturere kroppen din på ved å fryse bort uønsket fett. Det innebærer ingen kirurgi og minimal forventet rekonvalesenstid.

svart

7. Lipolyse injeksjon 

Aqualyx Hvordan utføres injeksjoner med lipolyse?En intralipoterapibehandling går ut på å sprøyte Aqualyx­preparat direkte inn i fettvevet gjennom injeksjon. Den type behandling er faktisk smertefri (Aqualyx blandes sammen med et bedøvelsesmiddel) og varer om. 15 minutter. Etter intralipoterapien kan pasienten umiddelbart fortsette med daglige aktiviteter. Til eventuelle komplikasjoner hører: en lett kløe, svie og ømhet i behandlingsområdet. Dette er likevel en ønsket effekt som bekrefter virkningen av den gitte oppløsningen. De påfølgende dagene kan man se rødme og hovenhet, mens huden vil være lett smertefull og øm. Dette er en normal reaksjon på behandlingen og den vil gå over av seg selv. Som det skjer ved alle andre injeksjonsbehandlinger, kan det også oppstå noen blåmerker like ved injeksjonsstedet

svart
dreamstimemaximum

 8. Laser hår fjerning 

Alexandrite både menn og kvinner valgfritt områder Det finnes flere typer lasere på markedet, og Beauty Center AS har valgt å jobbe med hårlasere fra anerkjente leverandører, med dokumentert effekt på et stort spekter av hudtyper; Alexandrite diode laser. Permanent fjerning av uønsket hårvekst, raskt, effektivt og skånsomt, både i ansikt og på kroppen. Vi benytter oss av markedets beste lasere og medisinsk utdannet personale, som sørger for trygg og sikker behandling. Fjerning av uønsket hårvekst er en av våre vanligste kosmetiske behandlinger. Hår på kroppen er helt naturlig, men mange kvinner og menn ønsker likevel å fjerne hår permanent, enten av kosmetiske grunner, eller hvis hårveksten fører til medisinske plager. Hvis du sjeneres eller plages av uønsket hårvekst, eller er gått lei av inngrodde hår, barbering, voksing og napping, og ønsker et mer permanent resultat, så kan hårfjerning med laser være løsningen for deg.

svart

9.Microblading

Microblading bryn Microblading er en semi-permanent behandling, som betyr at pigmentete blir gradvis borte fra huden. Dette utføres med et tynt blad med mange små nåler, som behandleren manuelt dypper i pigmenteringsblekk og bruker til å lage små “risp” i huden som etterligner hårstrå. Dette tar ca 20-30 minutter per bryn. Farge legges så over hele brynet for å trekke ned i huden.  Hele prosedyren fra å tegne opp form til å tar bilder av det ferdige resultatet tar ca 2 timer den første behandlingen. Hos oss får du 1 behandling inkludert i prisen, den andre timen må være 4-6 uker etter første behandling.Det første som skjer når du ønsker time til microblading er at du booker en konsultasjon. Her får du snakke med behandleren om hva du ønsker og kan forvente, og får informasjon om prosedyren, forventet resultat, form og farge. Av ulike årsaker er det ikke alle som kan ta microblading. Dette kan være bl.a graviditet, diabetes, kreft, skadet hud, arrdannelse, tidligere pigmentering, steroider, sykdom eller medikamenter. Du kan ikke utføre behandling om du bruker legemiddelet isotretinoin. Det er også viktig for oss å vurdere din naturlige hårvekst og om microblading kan utføres med et godt resultat.Vi bruker kun organiske farger som ikke skiftes til grå, oransje eller rød farge.

microblading
svart

10. Platelet Rich Plasma

Platelet Rich Plasma / PRP PRP er forkortelse for Platelet Rich Plasma, og kalles også for Dracula-therapy. Fellesnevneren er at dette er en stamcelle-behandling med dine egne vekstfaktorer.Hva kan PRP behandling gjøre for deg:Redusere linjer og rynkerJevnere hudfargeRedusere porerRedusere arrRegenerer hudenFår sår til å groStimulerer benvekstForebygger hårtap og får hår til å vokse tilbakeReduserer strekkmerkerSolskader i hudPoser under øyneBehandlingen brukes også mye innenfor ortopedi, tannkirurgi og idrettsmedisin i tillegg til det estetiske. Behandlingen benyttes vanligvis på ansikt/hals, men kan også benyttes på andre deler av kroppen. Ideelt i forbindelse med arr, sår og strekkmerker.

svart

11. Trådløft

Trådløf er en teknikk som går ut på å stramme opp løs hud i ansiktet ved hjelp av spesialdesignede tråder. Dette er en behandlingsmetode som har vært brukt i flere år og det finnes forskjellige type tråder og produsenter.Trådene er oppløselige, og det tar ca 18 måneder før de sakte begynner å løses opp. I løpet av den tiden de sitter i huden, stimulerer de pasientens egen kollagenproduksjon, slik at man oppnår fastere hud selv etter at trådene er oppløst.Det er som regel ikke nødvendig å sette mere enn 2 tråder på hver side av ansiktet.Resultat av behandlingen og varighet er avhengig av alder, utgangspunkt og andre faktorer. Resultatet av behandlingen kan også variere på bakgrunn av dette. Man kan vanligvis sette nye tråder med 3 til 5 års mellomrom.Behandlingen kan lett kombineres med både injeksjon med Botulinium toxin (botox) og fillere på et senere tidspunkt, hvis det skulle være indikasjon for å optimalisere resultatet.Hvordan gjennomføres behandlingen?Behandlingen gjennomføres med lokalbedøvelse. Alle pasienter vil i tillegg også bli tilbudt smertestillende tabletter i forkant.Behandlingen innebærer et lite inngrep og klassifiseres som minimalt invasivt. Behandlingen gjøres i lokalbedøvelse.Avhengig av området som skal behandles vil behandler sette inn en lang nål under huden med tråden inni. Når nålen er nådd nedre festepunkt festes tråden og nålen trekkes ut, men tråden blir igjen i huden. Tråden har mothaker som gjør at den blir festet fast i huden. Når tråden ligger på plass kan tråden justeres slik at man får det resultatet man ønsker.Behandlingen kan oppleves som ubehagelig, men er vanligvis ikke smertefull.Prosedyren tar et sted mellom 20-30 minutter. Det er ingen arr etterpå, og man kan i prinsippet gå på jobb samme dag.

traloft-kurs
svart
Mesoterapi

12. Mesoterapi

Mesoterapi er en injeksjonsbehandling som er med på å gi huden ny vitalitet, samtidig som den tilfører huden næring. Mesoterapi er en effektiv behandling for alle som ønsker naturlige resultater, samtidig som man oppnår en sunn og frisk hudkvalitet. Mesoterapi består av ulike ingredienser i form av hyaluronsyre, vitaminer, co-enzymer, mineraler og antioksidanter. Ingrediensene i mesoterapi virker både hudoppstrammende og fuktighetsgivende, samtidig som de har en reparerende og beroligende effekt på huden. Mesoterapi passer for alle hudtyper og brukes til å behandle blant annet:Mesoterapi for hudfornying (forbedring av hudkvalitet og hudtekstur)Mesoterapi for reduksjon av pigmenteringer og pigmentforandringerMesoterapi for reduksjon av problemhud / arr etter akneMesoterapi for reduksjon av store porerMesoterapi mot fine linjerMesoterapi for bedre elastisitetMesoterapi mot rødhet Mesoterapi mot grå og gusten hudtoneMesoterapi for generell hudforbedringMesoterapi for forebygging av rynker Mesoterapi mot solskader.

svart

 13. Plasma Pen Plasma teknologi

Kan benyttes til oppstramming og løft av øyelokk, fjerning av pigmenteringer, tatoveringer, føflekker, vorter og utglatting av linjer og dypere rynker.Plasma teknologi er en innovativ utvikling i estetisk medisin og foryngende behandlinger.Plasma teknologi tilbyr et alternativ til invasive kirurgiske kosmetiske prosedyrer med redusert nedetid.Plasma teknologi leverer kontrollert oppvarming til huden uten å skape åpne sår.Soft kirurgi – øyelokksløft (Blefraroplastikk)Systemet er svært presis og sprer ikke varme til omkringliggende områder, noe som betyr at det er perfekt å operere på områder med tynnerer hud som øyelokk(øvre og nedre) og hals.Oppstramming av huden på øvre og nedre øyelokk.Oppstramming av huden langs kjeveline, og linjer/rynker rundt munnen, overleppe.Strekkmerker, arr, keloider, vorter, utvekster, pigment og tatoveringer.

plasma pen
svart

14.BB-Glow Behandlingen

BB-Glow Behandlingen heter BB-Glow, og navnet taler egentlig for seg selv. Et lag med BB-krem injiseres i huden for å gi et naturlig fint utseende over tid. Behandlingen lover å gi huden din en nydelig glød med en lett/medium dekning for å skjule rødhet og ujevnheter man har i huden. Behandlingen er en sikker og intensiv hudbehandling som kan hjelpe med å skjule både fregner, misfarging av huden forårsaket av akne, pigmentering eller aldersflekker.Første steg for å forberede huden bruker terapeuten en lett AHA peeling for å fjerne døde hudceller. Etter påføring av et tynt lag med BB-Glow cocktailen, begynner terapeuten å ”rolle” forsiktig over disse områdene flere ganger ved hjelp av microneedling og NANO-sterile nåler.  Den unike naturen til prosessen er at vi kan jobbe på øvre og nedre øyelokk ved å bruke BB Glow serum med NANO nåler. Behandlingen starter med å reparere huden og gir en jevnere hudtone og strålende farge og glød – en fin måte å få en øyeblikkelig og gradvis lysende effekt. I tillegg til jevnere hudtone får du mindre porer og de små rynkene blir glattere. Det fjerner ”puffiness”, gir 24 timer fuktighet og lysner mørke ringer under øynene. Effekten er allerede lagt merke til etter den første behandlingen, men serum effekten er forbedret i ca. to uker. Derfor, for å opprettholde en varig effekt på opptil seks måneder, anbefales repeterende prosedyrer etter 3-4 uker. Avhengig av ønsket resultat og hudtilstand, anbefales det en kur på 3-4 ganger.HVA ER EFFEKT ETTER BB GLOW BEHANDLING?– Umiddelbar eller gradvis bleking / hudtone– Reduserer porene– Reduser rødhet– Kontroll av overdreven melaninaktivitet (flekker, fargefeil, aldersflater)– Stimulering av kollagenproduksjon– Øker hudens elastisitet– Gir næring og fuktighet– Lysner mørke sirkler under øynene– Gir glød og frisk hud utseende– Reduserer fine rynker– Forbedrer hudens naturlige beskyttelse– Øker jevn hudfarge– Beriker huden med antioksidanter– Nøytraliserer frie radikaler.